Kouklia Villa Sleeps 6 with Pool Air Con and WiFi

Verifica disponibilitatea

Camere

Adulti

Kouklia Villa Sleeps 6 with Pool Air Con and WiFi Kouklia Villa Sleeps 6 with Pool Air Con and WiFi Kouklia Villa Sleeps 6 with Pool Air Con and WiFi Kouklia Villa Sleeps 6 with Pool Air Con and WiFi Kouklia Villa Sleeps 6 with Pool Air Con and WiFi Kouklia Villa Sleeps 6 with Pool Air Con and WiFi Kouklia Villa Sleeps 6 with Pool Air Con and WiFi
1 piscină
WiFi gratuit inclus

Oferind o piscină în aer liber și vedere la piscină, Kouklia Villa Sleeps 6 with Pool Air Con and WiFi este situată în Kouklia, la 2,7 km de Sanctuarul Afroditei și la 2,7 km de Muzeul Local Pallaipafou. Unitatea de cazare cu aer condiționat se află la 3,4 km de Stânca Afroditei, iar oaspeții beneficiază de WiFi gratuit și parcare privată.

Vila are 3 dormitoare, TV cu canale prin satelit, bucătărie utilată cu mașină de spălat vase și cuptor cu microunde, mașină de spălat și 2 băi cu cadă sau duș.

Oaspeții au la dispoziție un grătar la vilă.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Paphos, situat la 11 km de Kouklia Villa Sleeps 6 with Pool Air Con and WiFi.

Informatii despre gazda

Fondată în 2011, Travelopo este un specialist în închirieri de vacanță recunoscut la nivel mondial, care lucrează cu cea mai cuprinzătoare și de încredere rețea de administratori de proprietăți și agenți locali consacrați din întreaga lume pentru a oferi o experiență de rezervare de încredere și relaxantă pentru fiecare tip de călător. Portofoliul nostru impresionant oferă o mulțime de proprietăți de înaltă calitate, întreținute profesional, în fiecare destinație populară de pe planetă, de la vile uimitoare la malul mării până la cabane de schi izolate, idilice. De asemenea, vă puteți rezerva zborurile, închirierea de mașini și transferurile de la aeroport în timp ce vă aranjați vacanța cu noi, printr-un serviciu ușor de utilizat și ultra-securizat. Acest lucru se poate face online, pe un dispozitiv inteligent sau tabletă, nu ar putea fi mai ușor. La Travelopo, ne mândrim că îi ajutăm pe turiști să își găsească cazarea perfectă cu cea mai mică cantitate de stres la cel mai bun preț posibil. După cum apare în The Sunday Times, Mail on Sunday, The Telegraph, The Mirror, Daily Mail Huffington Post, Closer, Glamour și Cosmopolitan.

Verifica disponibilitatea

Camere

Adulti


Cazari similare

Kouklia Villa Sleeps 8 with Pool and WiFi

Kouklia

Kouklia Villa Sleeps 8 with Pool and WiFi oferă o piscină în aer liber în Kouklia, WiFi gratuit și vedere la piscină. Această vilă are piscină privată
Kouklia Villa Sleeps 8 with Pool Air Con and WiFi

Kouklia

Situată în Kouklia, la 2,2 km de Stânca Afroditei și la 3,9 km de Sanctuarul Afroditei, Kouklia Villa Sleeps 8 with Pool Air Con and WiFi oferă o pisc
Kouklia Villa Sleeps 4 with Pool Air Con and WiFi

Kouklia

Oferind vedere la piscină, Kouklia Villa Sleeps 4 with Pool Air Con and WiFi oferă cazare cu o piscină în aer liber, facilități de grătar și o terasă,
Kouklia Villa Sleeps 10 with Pool Air Con and WiFi

Kouklia

Oferind vedere la piscină, Kouklia Villa Sleeps 10 with Pool Air Con and WiFi oferă cazare cu o piscină în aer liber, facilități de grătar și o terasă
Helios Heights Spirits, Aphrodite Hills Golf Resort

7.5 Personal  (4 recenzii)

Kouklia

Situat în Kouklia, Helios Heights Spirits, Aphrodite Hills Golf Resort oferă cazare cu WiFi gratuit, aer condiționat, un restaurant și acces la o grăd

Intrebari frecvente

 • Kouklia Villa Sleeps 6 with Pool Air Con and WiFi are piscină?

  Da, acest hotel are piscină. Aflați detaliile despre piscină și alte facilități pe această pagină.

 • În ce interval se poate face check-in și check-out la Kouklia Villa Sleeps 6 with Pool Air Con and WiFi?

  La Kouklia Villa Sleeps 6 with Pool Air Con and WiFi se poate face check-in începând cu ora 16:00, iar check-out, până la ora 10:00.

 • Câte dormitoare are Kouklia Villa Sleeps 6 with Pool Air Con and WiFi?

  Kouklia Villa Sleeps 6 with Pool Air Con and WiFi are următorul număr de dormitoare:

  • 3 dormitoare

  Pentru informații mai detaliate, vă rugăm să consultați defalcarea opțiunii/opțiunilor de cazare în această pagină.

 • Cât de departe este Kouklia Villa Sleeps 6 with Pool Air Con and WiFi de centrul din Kouklia?

  Kouklia Villa Sleeps 6 with Pool Air Con and WiFi se află la 3,5 km de centrul din Kouklia.

 • Există o piscină privată pentru oaspeții cazați la Kouklia Villa Sleeps 6 with Pool Air Con and WiFi?

  Da, există piscină privată. Puteți afla mai multe despre aceasta și despre celelalte facilități de la Kouklia Villa Sleeps 6 with Pool Air Con and WiFi din această pagină.

 • Kouklia Villa Sleeps 6 with Pool Air Con and WiFi este apreciată de familii?

  Da, Kouklia Villa Sleeps 6 with Pool Air Con and WiFi este apreciată de oaspeții care rezervă sejururi în familie.

 • Cât costă sejurul la Kouklia Villa Sleeps 6 with Pool Air Con and WiFi?

  Tarifele de la Kouklia Villa Sleeps 6 with Pool Air Con and WiFi pot varia în funcție de sejur (de ex., în funcție de intervalul selectat, de policile hotelului etc.). Aflați tarifele introducând datele dorite.

 • Ce activități se pot desfășura la Kouklia Villa Sleeps 6 with Pool Air Con and WiFi?

  Kouklia Villa Sleeps 6 with Pool Air Con and WiFi oferă următoarele activități/servicii (este posibil să se perceapă costuri suplimentare):

  • Pot parca mașina la Kouklia Villa Sleeps 6 with Pool Air Con and WiFi?

   Oaspeților cazați la Kouklia Villa Sleeps 6 with Pool Air Con and WiFi li se oferă următoarele variante de parcare (în funcție de disponibilitate):

   • Parcare la proprietate
   • parcare privată
   • parcare
   • parcare gratuită

  • Câți oaspeți pot fi găzduiți la Kouklia Villa Sleeps 6 with Pool Air Con and WiFi?

   La Kouklia Villa Sleeps 6 with Pool Air Con and WiFi există o varietate de opțiuni de cazare pentru următorul număr de persoane:

   • 6 oaspeți

   Pentru informații mai detaliate, vă rugăm să consultați defalcarea opțiunii/opțiunilor de cazare în această pagină.