Wonderful quiet area,Complete Privacy,Large Pool, Colorful Garden, jacuzzi/Sauna

Verifica disponibilitatea

Camere

Adulti

Wonderful quiet area,Complete Privacy,Large Pool, Colorful Garden, jacuzzi/Sauna Wonderful quiet area,Complete Privacy,Large Pool, Colorful Garden, jacuzzi/Sauna Wonderful quiet area,Complete Privacy,Large Pool, Colorful Garden, jacuzzi/Sauna Wonderful quiet area,Complete Privacy,Large Pool, Colorful Garden, jacuzzi/Sauna Wonderful quiet area,Complete Privacy,Large Pool, Colorful Garden, jacuzzi/Sauna Wonderful quiet area,Complete Privacy,Large Pool, Colorful Garden, jacuzzi/Sauna Wonderful quiet area,Complete Privacy,Large Pool, Colorful Garden, jacuzzi/Sauna

Situată în Peyia, la mai puțin de 1 km de plaja Laourou și la 1,7 km de Golful Coral, Wonderful quiet area, Complete Privacy, Large Pool, Colorful Garden, jacuzzi/Sauna oferă cazare cu WiFi gratuit, aer condiționat, o grădină și o terasă. Cu vedere la piscină, această unitate de cazare oferă un balcon.

Vila este dotată cu 3 dormitoare, un televizor și o bucătărie complet utilată, care oferă oaspeților o mașină de spălat vase, un cuptor cu microunde, o mașină de spălat, un frigider și un cuptor. Sunt furnizate prosoape și lenjerie de pat.

La vilă este disponibil un serviciu de închirieri auto.

Grădina Zoologică din Paphos se află la 6 km de Wonderful quiet area, Complete Privacy, Large Pool, Colorful Garden, jacuzzi/Sauna, iar plaja Lara este la 13 km.

Informatii despre gazda

La Your.Rentals vă oferim cea mai bună selecție de proprietăți de închiriere de vacanță din Europa și nu numai de la gazde locale de încredere. Suntem aici la fiecare pas pentru a vă asigura rezervarea și șederea pentru a crea o experiență de călătorie uimitoare - de fiecare dată.

Verifica disponibilitatea

Camere

Adulti


Cazari similare

White House for a Perfect Family Holiday

8.7 Plajă foarte apreciată în apropiere  (18 recenzii)

Peyia

White House for a Perfect Family Holiday se află în Peyia și oferă unități de cazare cu aer condiționat și patio. Această vilă are piscină privată, gr
Villa White Moonflower

Peyia

Acest proprietate este la 11 minute pe jos față de plajă. Villa White Moonflower se află în Peyia și oferă cazare cu piscină privată. Unitatea de caza
Villa White Daisy

Peyia

Acest proprietate este la 11 minute pe jos față de plajă. Villa White Daisy se află în Peyia și oferă unități de cazare cu aer condiționat și piscină
Villa Thea

9.9 Plajă foarte apreciată în apropiere  (4 recenzii)

Peyia

Situată în Peyia, la 2,1 km de Golful Coral și la 2,4 km de plaja Laourou, Villa Thea oferă cazare cu WiFi gratuit, aer condiționat, o piscină în aer
Villa Shanta

8.5 Plajă foarte apreciată în apropiere  (5 recenzii)

Peyia

Situată în Peyia, la 300 de metri de Golful Coral și la 350 de metri de plaja Laourou, Villa Shanta oferă o piscină în aer liber și aer condiționat. A

Intrebari frecvente

 • Wonderful quiet area,Complete Privacy,Large Pool, Colorful Garden, jacuzzi/Sauna are terasă?

  Da, la această proprietate există opțiuni cu terasă. Puteți afla mai multe despre aceasta și despre celelalte facilități de la Wonderful quiet area,Complete Privacy,Large Pool, Colorful Garden, jacuzzi/Sauna din această pagină.

 • Pot parca mașina la Wonderful quiet area,Complete Privacy,Large Pool, Colorful Garden, jacuzzi/Sauna?

  Oaspeților cazați la Wonderful quiet area,Complete Privacy,Large Pool, Colorful Garden, jacuzzi/Sauna li se oferă următoarele variante de parcare (în funcție de disponibilitate):

  • Parcare la proprietate
  • parcare
  • parcare gratuită

 • Wonderful quiet area,Complete Privacy,Large Pool, Colorful Garden, jacuzzi/Sauna are balcon?

  Da, la această proprietate există opțiuni cu balcon. Puteți afla mai multe despre aceasta și despre celelalte facilități de la Wonderful quiet area,Complete Privacy,Large Pool, Colorful Garden, jacuzzi/Sauna din această pagină.

 • În ce interval se poate face check-in și check-out la Wonderful quiet area,Complete Privacy,Large Pool, Colorful Garden, jacuzzi/Sauna?

  La Wonderful quiet area,Complete Privacy,Large Pool, Colorful Garden, jacuzzi/Sauna se poate face check-in începând cu ora 15:00, iar check-out, până la ora 11:00.

 • Cât de departe este Wonderful quiet area,Complete Privacy,Large Pool, Colorful Garden, jacuzzi/Sauna de centrul din Peyia?

  Wonderful quiet area,Complete Privacy,Large Pool, Colorful Garden, jacuzzi/Sauna se află la 3 km de centrul din Peyia.

 • Cât costă sejurul la Wonderful quiet area,Complete Privacy,Large Pool, Colorful Garden, jacuzzi/Sauna?

  Tarifele de la Wonderful quiet area,Complete Privacy,Large Pool, Colorful Garden, jacuzzi/Sauna pot varia în funcție de sejur (de ex., în funcție de intervalul selectat, de policile hotelului etc.). Aflați tarifele introducând datele dorite.

 • Câte dormitoare are Wonderful quiet area,Complete Privacy,Large Pool, Colorful Garden, jacuzzi/Sauna?

  Wonderful quiet area,Complete Privacy,Large Pool, Colorful Garden, jacuzzi/Sauna are următorul număr de dormitoare:

  • 3 dormitoare

  Pentru informații mai detaliate, vă rugăm să consultați defalcarea opțiunii/opțiunilor de cazare în această pagină.

 • Câți oaspeți pot fi găzduiți la Wonderful quiet area,Complete Privacy,Large Pool, Colorful Garden, jacuzzi/Sauna?

  La Wonderful quiet area,Complete Privacy,Large Pool, Colorful Garden, jacuzzi/Sauna există o varietate de opțiuni de cazare pentru următorul număr de persoane:

  • 7 oaspeți

  Pentru informații mai detaliate, vă rugăm să consultați defalcarea opțiunii/opțiunilor de cazare în această pagină.

 • Ce activități se pot desfășura la Wonderful quiet area,Complete Privacy,Large Pool, Colorful Garden, jacuzzi/Sauna?

  Wonderful quiet area,Complete Privacy,Large Pool, Colorful Garden, jacuzzi/Sauna oferă următoarele activități/servicii (este posibil să se perceapă costuri suplimentare):

  • Wonderful quiet area,Complete Privacy,Large Pool, Colorful Garden, jacuzzi/Sauna este apreciată de familii?

   Da, Wonderful quiet area,Complete Privacy,Large Pool, Colorful Garden, jacuzzi/Sauna este apreciată de oaspeții care rezervă sejururi în familie.

  • Wonderful quiet area,Complete Privacy,Large Pool, Colorful Garden, jacuzzi/Sauna are piscină?

   Da, acest hotel are piscină. Aflați detaliile despre piscină și alte facilități pe această pagină.